معروف‌ترین ساختمان‌های دنیا

سالن اپرای سیدنی

وجود سبک‌های مختلف معماری زمینه‌ساز طراحی و ساخت ساختمان‌های منحصر به فردی در سرتاسر جهان شده است. ساختمان‌هایی که با خلاقیت بالا موجب تحیر شما می‌شوند. از سبک معماری گوتیک و باروک گرفته تا مدرن، پست مدرن و ساختارشکنانه بشر همواره به دنبال طراحی و ساخت ساختمان‌هایی حیرت‌انگیز بوده است. در این مقاله از سری مقالات سایت پارسلند، تصمیم گرفته‌ایم تا شما را با بهترین و جذاب‌ترین و معروف‌ترین ساختمان‌های دنیا آشنا کنیم. در حالت کلی نمی‌توان از معروف‌ترین ساختمان دنیا صحبت کرد و از بناهایی مانند برج ایفل، تاج محل و برج کج پیزا حرف نزد. اما در این مقاله قصد داریم معروف‌ترین ساختمان‌های دنیا که در حال استفاده هستند را به شما معرفی کنیم. بدون شک دیدن این ساختمان‌ها شما را از سبک‌های سنتی معماری در ایران رها و دریچه‌ای جدید به معماری جهان برای شما باز خواهد کرد.

 در ادامه مقاله با بررسی 20 مورد از معروف‌ترین ساختمان‌های دنیا با ما همراه باشید. معروف‌ترین ساختمان‌های دنیا لزوما به دست بهترین معماران طراحی نشده‌اند و این طراحی گاهی حاصل خلاقیت معمارانی جوان بوده است. شرکت ساختمانی فرداسازان سرزمین پارس با کادری مجرب، کلیه پروژه‌های ساختمانی شما را با بالاترین کیفیت انجام خواهد داد.

1 . مرکز تجارت جهانی شماره یک

مرکز تجارت جهانی

به عنوان اولین مورد از لیست معروف‌ترین ساختمان‌های دنیا ساختمان مرکز تجارت جهانی را بررسی می کنیم. بعد از حادثه 11 سپتامبر 2001 و تخریب برج‎‌های دوقلوی تجارت جهانی، ساختمان جدیدی به نام مرکز تجارت جهانی شماره یک، که به برج آزادی نیز معروف است ساخته شد. WTC بلندترین ساختمان در آمریکا و هفتمین ساختمان بلند جهان به شمار می‌رود. مرکز تجارت جهانی شماره یک در نیویورک و در زمینی به وسعت 16 هکتار ساخته شده است. طراحی ساختمان مرکز تجارت جهانی شماره یک توسط دیوید چایلدز و دانیال لیبسکند انجام شده است.

One WTC با وجود 4 ورودی در 4 طرف ساختمان، ترافیک بازدیدکنندگان و مستاجران دفتر را به راحتی کنترل کند. پایه مکعبی این ساختمان مشابه برج‌های دوقلو اصلی است. سطح پایه با بیش از 2000 قطعه شیشه پوشیده شده است. این برج 541 متری، 105 طبقه دارد و همینطور که طبقات بالایی حرکت می‌کند. لبه‌های آن به پشت پخ شده و 8 مثلث متساوی الساقین را تشکیل می‌دهد که یک هشت ضلعی کامل در مرکز است.

2 . امپایر استیت، این یک امپراطوری است

ساختمان امپایر استیت

ساختمان امپایر استیت یکی از نمادین‌ترین سازه‌های ساخته دست بشر در جهان و یکی از معروف‌ترین ساختمان‌های دنیا است. این ساختمان در سال 1931 تکمیل شد و شامل 102 طبقه است. امپایر استیت مفهوم مدرن آسمان خراش را تعریف کرد. نام این ساختمان از نام مستعار شهر نیویورک الهام گرفته شده است. این ساختمان با شکوه توسط شرکت معماری Shreve, Lamb and Harmon طراحی شده است.

معماری فوق‌العاده ساختمان امپایر استیت بر معماری بسیاری از ساختمان‌های دیگر در سرتاسر جهان تأثیر گذاشته است. اما این طرح دقیقا در کجای تاریخ معماری قرار می‌گیرد؟ شرکت معماری شرو، لمب و هارمون، طراحی ساختمان امپایر استیت را با استفاده از سبک معماری آرت دکو انجام داده است. آرت دکو یک سبک مدرنیستی است که بر ویژگی‌های منحصر به فرد قرن بیستم تمرکز دارد.

سازه‌ها در هنر مدرن تمایل دارند که نمای بیرونی ساده‌تری داشته باشند به طوری که چشم می‌تواند صرفاً بر روی شکل ساده ساختمان تمرکز کند، که نشان‌دهنده سرعت پیشرفت صنعتی است. طرح‌های معماری نیز به شدت بر عناصر عمودی و ارتفاع تأکید دارند و این تصور را ایجاد می‌کنند که این ساختمان مدرن به سمت آسمان می چرخد.

3 . برج کرایسلر، بلندترین ساختمان آجری جهان

ساختمان کرایسلر

شهر نیویورک آمریکا با وجود بیش از ۵۳ آسمان‌خراش با ارتفاع بیش از ۲۰۰ متر، بیشترین تعداد آسمان‌خراش را در میان شهرهای دنیا دارد. ساختمان کرایسلر نیز یک نمونه کلاسیک از معماری آرت دکو است و توسط بسیاری از معماران معاصر به عنوان یکی از بهترین ساختمان‌های شهر نیویورک شناخته می‌شود. این ساختمان از سال 1930 تا اواسط دهه 1950 مقر شرکت خودروسازی کرایسلر بود. ساختمان کرایسلر توسط معمار ویلیام ون آلن برای پروژه ای از والتر پی کرایسلر طراحی شد و امروز یکی از معروف‌ترین ساختمان‌های دنیا به شمار می‌رود.

4 . فلت آیرون، باز هم نیویورک!

ساختمان فلت آیرون

ساختمان Flatiron یا ساختمان فولر، در منطقه منهتن، شهر نیویورک واقع شده است و به عنوان یک آسمان خراش پیشگام در نظر گرفته می‌شود. این ساختمان پس از تکمیل در سال 1902، یکی از بلندترین ساختمان های نیویورک و یکی از معروف‌ترین ساختمان‌های دنیا به حساب می‌آید. ساختمان Flatiron که توسط دانیل برنهام طراحی شده است، یکی از شناخته‌شده‌ترین ساختمان‌های آسمان‌خراش فولادی در ایالات متحده است. این بنا به دلیل ترکیب ساختاری مثلثی خود شناخته شده است که نام آن نیز تحت تاثیر همین ویژگی انتخاب شده است.

5. اسپیس نیدل، فضایی

ساختمان اسپیس نیدل

Space Needle یا سوزن فضایی یک برج مراقبتی 184 متری است که در سیاتل واشنگتن قرار دارد و برای نمایشگاه جهانی 1962 ساخته شده است. این برج یک جاذبه توریستی مهم است و در سال 1999 به عنوان یک مکان دیدنی رسمی سیاتل ثبت شد. این بنای زیبا توسط ادوارد کارلسون و به شکل یک بشقاب پرنده طراحی شده است. هنرمند Edward E. Carlson با الهام از برج اشتوتگارت، طرحی مفهومی برای ساختار مرکزی نمایشگاه جهانی ارائه کرد. اسپیس نیدل با ساختار فضایی خود به عنوان مورد پنجم معروف‌ترین ساختمان‌های دنیا در لیست قرار گرفته است.

6 . ساختمان لویدز Lloyd's

ساختمان لویدز

ساختمان داخلی لویدز در لندن، دومین ساختمان بزرگ ریچارد راجرز پس از مرکز پمپیدو است. این ساختمان به عنوان یکی از شناخته‌شده‌ترین قطعات معماری دهه 1980 بسیاری از ویژگی‌های کلیدی سبک معماری مدرن را که در اواخر دهه 1960 در بریتانیا ظهور کرد، را در معماری خود دارد.

وجه تمایز این ساختمان که به عنوان دفتر مرکزی لویدز لندن یکی از بزرگترین شرکت‌های بیمه جهان ساخته شده است، زیبایی رادیکال آن است. در ساختمان لویدز تمام خدمات ساختمانی مانند آسانسور آن را به نمای بیرون ساختمان منتقل کرده‌‍ اند و به این طریق فضاهایی بزرگتر در داخل ایجاد شده است.

7 . برج شارد، شهر عمودی

برج شارد

یکی از با شکوه‌ترین پروژه‌های رنزو پیانو معمار معروف ایتالیایی، برج شارد (Shard) لندن است. آسمان خراش شارد با 310 متر یکی از بلندترین ساختمان اروپای غربی و یکی از معروف‌ترین ساختمان‌های دنیا است و مناظر شگفت انگیزی از لندن را به نمایش می‌گذارد. با دفاتر، آپارتمان‌ها، هتل و بخش‌های فروشگاهی، رستوران‌ها و یک گالری 15 طبقه، این برج به عنوان یک ساختمان با کاربری مختلط شناخته می‌شود.

این ساختمان به دلیل ساخت ظریف، سبک و با جزئیات شناخته شده است. برج شارد لندن از چندین وجه شیشه‌ای تشکیل شده است که به سمت داخل متمایل هستند اما در بالا به هم می‌رسند. شکل شارد با الهام از مناره‌های بلند کلیسا و دکل کشتی‌هایی که زمانی بر روی رودخانه تایمز لنگر انداخته‌اند و توسط سبک پلان نامنظم طراحی شده است.

8 . سالن کنسرت و مرکز همایش هارپا

سالن کنسرت هارپا

این سالن کنسرت و کنفرانس خارق‌العاده با همکاری گروه طراحی و معماری هنینگ لارسن و با همکاری الافور الیاسون طراحی و توسط شرکت‌های لامبور، آرت انجیرینگ آلمان ساخته شده است. این سالن به مساحت 28000 متر مربع و در یک نقطه خلوت با منظره‌ای واضح از دریا و کوه‌های اطراف ریکیاویک ایسلند واقع شده است.

 سالن کنسرت و مرکز همایش هارپا دارای یک محوطه ورود و سرسرا در جلوی ساختمان، چهار سالن در وسط و یک منطقه مخصوص دفاتر، مدیریت، سالن تمرین و رختکن در پشت ساختمان است. سه تالار بزرگ عمومی در ضلع جنوبی قرار گرفته است. طبقه چهارم یک سالن چند منظوره با اتاق برای همایش‌ها و رویدادهای صمیمی‌تر است.

نمای بیرونی هارپا نیز با استفاده از شیشه و فولاد پوشیده شده است. که در زمان‌های مختلف روز نمای پویایی را ارائه می‌دهد. در واقع شفافیت و نور عناصر کلیدی این ساختمان هستند. هدف از این طراحی، ایجاد پویایی در ساختمان به عنوان یک موجودیت ایستا بود، در نتیجه با تغییرات محیطی، تغییراتی در ظاهر این ساختمان مشاهده خواهد ‌شد. این موضوع موجب شده است این ساختمان به یکی از معروف‌ترین ساختمان‌های دنیا مبدل شود. جالب است بدانید به دلیل استفاده از شیشه و انعکاس تصاویر نمای ساختمان با توجه به زاویه دید نیز تغییر می‌کند.

9 . برج‌العرب، شاهکار ساختمان سازی اعراب

برج العرب

برج العرب هتلی بزرگ و فوق لوکس است که با 321 متر ارتفاع، سومین هتل بلند دنیا است که در جزیره‌ مصنوعی پالم در دبی واقع شده است. این اثر حیرت انگیز شبیه بادبان کشتی طراحی شده است. معماری دو وجهی آن از زاوبه پشت مانند صلیب به نظر می‌رسد. لازم به ذکر است که این هتل یکی از معدود هتل‌های 7 ستاره جهان است.

جالب است بدانید بیش از یک سوم این هتل شامل هفت طبقه از آن به صورت آکواریوم زیر دریا طراحی شده است و بلا استفاده است. این هتل با معماری منحصر به فرد، امکانات بی نقص و زیبایی فوق العاده خود، از جمله معروف‌ترین و گرانترین هتل‌های جهان است.

10 . مرکز مالی تیانجین، چین کشور شگفتی‌ها

برج مالی تیانجین

مرکز مالی تیانجین CTF در منطقه توسعه اقتصادی و تکنولوژی تیانجین (TEDA)، ناحیه بیرونی تیانجین چین واقع شده است. این طرح از منحنی‌های موج‌دار برای بیان ماهرانه سه قسمت مختلف خود استفاده می‌کند و در عین حال نمایی یکپارچه و جسورانه را نیز ارائه می‌دهد. این آسمان خراش 530 متری دارای فضای اداری، آپارتمان های لوکس و یک هتل است.

در طراحی این آسمان خراش که توسط برایان لی (Brian Lee) انجام شده است، پوسته شیشه‌ای بیرونی با خمیدگی ملایم طراحی شده است. به طوریکه هشت ستون بزرگ شیب‌دار ادغام می‌شوند که مراکز و گوشه‌های هر چهار طرف را به هم متصل می‌کند. طراحی زیبا و استفاده از سبک معماری مدرن موجب شده است که این ساختمان زیبا و با شکوه یکی از منحصر به فردترین و معروف‌ترین ساختمان‌های دنیا به حساب بیاید.

11 . لینکد هیبرید Linked Hybrid، 8 گانه حیرت انگیز

ساختمان لینکد هیبرید

مجموعه ساختمانی لینکد هیبرید در پکن، پایتخت چین واقع شده است. این مجموعه متشکل از هشت برج متصل و کاربری متفاوت، چشم‌اندازی متحیر‌کننده برای نمایش توسعه شهری قرن بیست و یکم چین به شمار می‌رود. شرکت معماری استیون هال (Steven Holl Architects) به عنوان طراح و معمار یکی از معروف‌ترین ساختمان‌های دنیا، برای مبارزه با انزوای موجود در اغلب ساختمان‌های مسکونی لوکس، گذرگاه‌های باز و وسیعی را در وسط و اطراف این ساختمان قرار دادند. گذرگاه‌هایی که عابران پیاده را به یک سری فضاهای عمومی نظیر باغ‌ها، مغازه‌ها، رستوران‌ها و مدارس، هدایت می‌کنند.

این هشت ساختمان به وسیله پل‌های شیشه‌ای و فولادی به هم متصل شده‌اند که زیبایی و یکپارچگی منحصر به فردی را به آن بخشیده‌ است.

12 . موزه علم و طبیعت پروت Perot، گذشته در آینده

موزه علم و طبیعت پروت

تام ماین بنیانگذار شرکت معماری Morphosis و برنده جایزه معماری پریتزکر، معماری موزه علم و طبیعت پروت دالاس آمریکا را بر عهده داشته است. شهرت این معمار معروف آمریکایی به دلیل ساختار شکنی طراحی‌های او است. ساختمان perot  نیز از این مورد مستثنی نیست. موزه علم و طبیعت پروت یک شاهکار جهانی و یکی از معروف‌ترین ساختمان‌های دنیا است که به زیبایی نمایی از گذشته را به سبکی مدرن نمایش می‌دهد.

در توضیح نمایش بیرونی موزه علم و طبیعت پروت Perot باید گفت، این ساختمان از یک مکعب پنج طبقه تشکیل شده که در یک گوشه شکسته شده است. نمای ساختمان از تقریباً 700 پانل بتنی قالب‌گیری شده تشکیل شده است که خطوط برآمدگی آن‌ها حاکی از فرآیند تشکیل زمین‌شناسی است. در قسمت بیرونی مکعب یک پله برقی شیشه‌ای به وضوح قابل مشاهده است که بازدیدکنندگان را به ورودی طبقه بالای نمایشگاه می برد. معماری این موزه را می‌توان شاخه‌ای از پست مدرنیسم دانست.

13 . خانه اپرا سیدنی، اپرا هنوز زنده است

سالن اپرا سیدنی

طراحی خانه اپرای سیدنی یکی از با شکوه‌ترین ساختمان‌های اپرای جهان را به وجود آورده است. یورن اوتزن دانمارکی به عنوان برنده مسابقه طراحی این ساختمان 5000 پوند جایزه دریافت کرد و طرح او به عنوان طرح اصلی انتخاب شد.

خانه اپرای سیدنی با مجموعه‌ای از پوسته‌های بتنی پیش‌ساخته بزرگ، یک طرح اکسپرسیونیستی مدرن است. پوسته‌هایی که هر کدام از بخش‌هایی از یک کره هستند که سقف‌های سازه را تشکیل می‌دهند و بر روی یک سکوی تاریخی قرار گرفته‌اند. این ساختمان 1.8 هکتار زمین را پوشش می دهد و 183 متر (600 فوت) طول و 120 متر عرض در عریض ترین نقطه خود دارد. خانه اپرا سیدنی بر روی 588 پایه بتنی که در عمق 25 متری (82 فوت) زیر سطح زمین قرار دارند، بنا شده است.

به طور کلی خانه اپرای سیدنی راه را برای برخی از معماری‌های مدرن در استفاده از هندسه‌های بسیار پیچیده باز کرد. این طرح یکی از اولین نمونه‌های استفاده از طراحی به کمک کامپیوتر برای طراحی اشکال پیچیده بود.

14 . خانه اپرا گوانژو، مانند سنگ‌ریزه‌های رودخانه

خانه اپرا گوانگژو

زاها حدید به عنوان یکی از بزرگترین معماران سبک معماری ساختار شکنانه در دنیا شناخته می‌شود. به طور کلی رونق ساختمان‌سازی و معماری در چین موجب ایجاد پروژه‌های جسورانه‌ای در این کشور شده است. در میان این پروژه‌ها، معماری ساختارشکنانه خانه اپرای گوانژو توسط زاحا حدید در شهر صنعتی جنوبی گوانگژو واقعا چشمگیر است.

طراحی این ساختمان منحصر به فرد مانند سنگ‌ریزه‌های رودخانه مروارید گوانژو است که در اثر فرسایش هموار شده‌اند. خانه اپرا گوانژو در مرکز توسعه فرهنگی شهر گوانگژو قرار دارد. در واقع طراحی خانه اپرای گوانگژو بر اساس اصول توپوگرافی و زمین شناسی و مانند دو تخته سنگ است. به عنوان یک مورد از معروف‌ترین ساختمان‌های دنیا، فضای داخلی خانه اپرا گوانژو عمدتاً از دره‌های رودخانه‌ای الهام گرفته شده است که در اثر فرسایش دگرگون شده‌اند. در حقیقت این پروژه به وضوح قصد دارد تا یک رابطه متقابل بین چشم انداز طبیعی و معماری ایجاد کند.

15 . ساختمان Absolute World، جهان مطلق

ساختمان ابسولوت ورلد

در معرفی و بررسی معروف‌ترین ساختمان‌های دنیا، به سراغ کشور کانادا می‌رویم. جایی که یکی از برجسته‌ترین ساختمان‌های این لیست قرار دارد. ساختمان مسکونی جهان مطلق (Absolute World) در حومه شهر تورنتو واقع شده است. این ساختمان با شکوه با بالکن‌های پیوسته و پلان‌های بیضی شکل، آسمان‌خراش‌های 50 و 56 طبقه‌ای که انگار هر کدام حول محور خود می‌پیچند، تحیر بازدیدکنندگان را برمی‌انگیزد. معماران این ساختمان برای ایجاد نمای پیچش هر طبقه این برج را با یک زاویه خاص طراحی کرده‌اند. طراحی ساختمان دو قلوی جهان مطلق را شرکت معماری چینی مد (MAD) بر عهده داشته است که در طراحی آن از سبک معماری اکسپرسیونیسم استفاده شده است.

16 . موزه بین‌المللی زید Zayed، شاهکار معماری هایتک

موزه بین‌المللی زید

اولین موزه جزیره سعدیات امارات یک شاهکار به تمام معناست. بنای یادبود و یادبود مرحوم شیخ زاید بن سلطان آل نهیان، رئیس جمهور موسس امارات، در جزیره سعدیات، ابوظبی امارات قرار دارد. بی شک مَتحف زاید الوطنی یا همان موزه ملی شیخ زاید یکی از زیباترین نمونه‌های سبک معماری هایتک و یکی از باشکوه‌ترین و معروف‌ترین ساختمان‌های جهان است. این پروژه که در حد فاصل سال‌های 2007 تا 2010 ساخته شده است، با الهام از بالهای شاهین طراحی ‌شده است.

از نظر معماری، هدف ترکیب یک فرم بسیار کارآمد و معاصر با عناصر طراحی سنتی عربی و مهمان‌نوازی برای ایجاد موزه‌ای پایدار، دلپذیر و از نظر فرهنگی در جایگاه خود بوده است. این موزه که میراث شیخ زاید و عشق به طبیعت را جشن می گیرد، در یک باغ محوطه سازی شده بر اساس جدول زمانی زندگی او قرار دارد.

17 . برج خلیفه، بی نظیر

برج خلیفه

شهر دبی امارات نمونه بارز سیر پیشرفت در یک شهر است. این شهر با شیب تصاعدی پیشرفت و توسعه از یک بیابان به یک شهر مدرن تبدیل شده است. در میان ساختمان‌های جذابی که در این شهر ساخته شده است، نام یک برج در وسعت جهانی شنیده می‌شود. در واقع بسیاری برج خلیفه را یکی از بزرگترین شاهکارهای معماری مدرن بشر می‌دانند.

جالب است بدانید برج خلیفه به عنوان بلندترین برج جهان و بالاتر از برج‌های دو قلو مالزی، نزدیک به 828 متر ارتفاع دارد و تنها در سه سال ساخته شده است. آدرین اسمیت معمار برجسته آمریکایی از شرکت معماری SOM، طراح ارشد این پروژه بوده است. این معمار با الهام از سبک معماری اسلامی و طبیعت و تلفیق آن با سبک معماری مدرن، طراحی منحصر به فرد این آسمان خراش را انجام داده است.

18 . برج زیفنگ Zifeng، اژدهای چینی

برج زیفنگ

هسته مرکزی برج زیفنگ توسط دو شکل به هم پیوسته است که تصویر نمادین “اژدهای رقصنده” چین را به یاد می‌آورد. دیوار بیرونی برج 458 متری زیفنگ دارای صفحات شیشه‌ای زاویه‌دار در ماژول‌های پلکانی است. درزهای عمودی و افقی این سطوح شیشه‌ای را از هم جدا می‌کنند و به طور استعاری مربوط به آب شفاف رودخانه یانگ تسه است که اشکال اژدهای بزرگ را از هم جدا می‌کند.

شکل برج نیز بسیار کاربردی است. شکل مثلثی آن به شکل و اندازه سایت مربوط می‌شود و در کنار منظره کوه‌ها، دریاچه و ساختمان‌های تاریخی نانجینگ، زیبایی منحصر به فردی را ایجاد می‌کند. این مرکز از فضای اداری، یک هتل بین قاره‌ای با 500 اتاق، فضای خرده‌فروشی و پارکینگ پایین‌تر تشکیل شده است. بالای برج چندین رستوران و یک رصدخانه عمومی قرار دارد. دهلیزهای شیشه‌ای شفاف در سرتاسر ساختمان یافت می‌شود و یک استخر و باغ در فضای باز روی سقف سکوی برج قرار دارد.

19 . مرکز حیدر علی اف، آرامش در معماری ساختارشکنانه

مرکز حیدر علیف

مرکز حیدر علی اف در باکو، آذربایجان توسط معمار عراقی-بریتانیایی زاها حدید در سال 2007 طراحی شد و در سال 2012 افتتاح شد. این مرکز در سال 2014 برنده جایزه طراحی موزه طراحی شد و زاها حدید را به اولین زن برنده جایزه برتر در آن مسابقه تبدیل کرد.

زاها حدید پس از مسابقه در سال 2007 به عنوان معماران طراحی مرکز حیدر علی اف منصوب شد. طراحی مرکز حیدر علی اف یک رابطه پیوسته و سیال بین میدان اطراف آن و فضای داخلی ساختمان برقرار می‌کند. شکل‌های پیچیده‌ای مانند موج‌ها، دوشاخه‌ها، چین‌خوردگی‌ها و خمیدگی‌ها مرکز حیدر علی اف را به منظره‌ای با عملکردهای زیاد تغییر می‌دهد.

20 . برج مالی جهانی شانگهای (SWFC)، زیبایی نئوفوتوریسم

مرکز مالی جهانی شانگهای

مرکز مالی جهانی شانگهای، آسمان‌خراش با کاربری مختلط در شانگهای، چین، که یکی از بلندترین ساختمان‌های جهان است. این برج در منطقه پودونگ شهر و در مجاورت برج 88 طبقه جین مائو واقع شده است. این بنا که توسط شرکت معماری آمریکایی Kohn Pedersen Fox Associates در شهر نیویورک طراحی شده است، دارای 101 طبقه است و ارتفاع آن به 1614 فوت (492 متر) می‌رسد.

در معماری نئو فوتوریسم برج مالی جهانی شانگهای که متاثر از معماری های تک است، قسمت پایینی عرض بیشتری دارد و با حرکت به سمت بالا از عرض آن کاسته می‌شود. اضلاع از چهار طرف به هم می رسند و یک مستطیل را تشکیل می دهند. ساختمان برج مالی جهانی شانگهای که از اسکلت فولادی به عنوان پشتیبان استفاده می‌کند، با شیشه آینه دو جداره پوشانده شده است.

شرکت ساختمانی پارسلند، مجری کلیه پروژه‌های ساختمانی

شرکت ساختمانی پارسلند

شرکت ساختمانی پارسلند با بهره‌مندی از دانش متخصصین، طراحان و معماران کشور و در اختیار داشتن به روزترین امکانات و تجهیزات، مجری کلیه پروژه‌های ساختمانی شما خواهد بود. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره تخصصی در تمامی زمینه‌های ساختمان‌سازی با مشاورین ما در پارسلند تماس بگیرید.

 

نویسنده: سید مهدی عدنانی ساداتی

۲ نظر

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.